Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Dumfries sneert op kampioensfeest naar AC Milan-verdediger Theo Hernández

28 apr 2024, 21:25

Denzel Dumfries heeft tijdens het kampioensfeest van Internazionale een sneer uitgedeeld aan Theo Hernández. De Oranje-international hield een spandoek in de lucht waarop hij Hernández aan een strakke ketting vasthoudt.

Aanleiding voor het spandoek was de verhitte aanvaring tussen Dumfries en Hernández tijdens de kampioenswedstrijd tussen AC Milan en Inter van afgelopen maandag. Vervolgens gingen zij allebei met een rode kaart van het veld.

Tijdens de huldiging kwam Dumfries daar dus weer op terug door een spandoek van fans aan te pakken en deze in de lucht te houden, terwijl Inter op een bus door Milaan reed.

Een trotse Louis van Gaal gaf Denzel Dumfries een dikke zoen tijdens een persconferentie in 2022. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.