Terug

Volg Vandaag Inside

Video: dronken collega teruggepakt: deurbel-karaoke gaat viraal

13 apr 2023, 00:00

Andy Masselink gaat viral door zijn collega Elmer. Na een feestje ging Andy langs het huis van zijn collega, waar hij voor de deur een lied zong van volkszanger Marco Schuitmaker. De videodeurbel van Elmer nam de actie op en hij besloot de video via sociale media te delen om Andy terug te pakken.

Elmer heeft namelijk een hekel aan het favoriete lied van zijn collega Andy, Engelbewaarder van volkszanger Marco Schuitmaker. De twee werken samen in de logistiek. "Ik vind het echt een geweldig nummer, lekker vrolijk!", vertelt Andy tegenover Hart van Nederland. "Het nummer staat zeker vier keer per dag op, maar hij irriteert zich daaraan. Sterker nog: hij wordt er echt gek van."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.