Terug

Volg Vandaag Inside

Drommel reageert op keepersfout: 'Ik weet dat het niet goed is'

Drommel reageert op keepersfout: 'Ik weet dat het niet goed is'

28 nov 2021, 20:42

PSV-doelman Joël Drommel zag er niet goed uit bij de tegentreffer van sc Heerenveen zondagmiddag in het Abe Lenstra Stadion. Drommel was na afloop kritisch op zijn eigen optreden.

Een vrije trap van Joey Veerman vanaf de linkerkant zeilde over iedereen heen en Drommel leek daardoor enigszins verrast. Hij tikte de bal zo voor de voeten van invaller Rami Al Hajj, die de 1-1 binnen schoot. 'Ik had de bal moeten klemmen of beter naar buiten moeten drukken. In eerste instantie dacht ik dat André (Ramalho, red.) de bal weg kon koppen. Ik weet dat het niet goed is en dat ik daar beter mee om kan gaan', reageerde Drommel voor de camera van ESPN.

'Ik weet dat het niet goed is en dat ik er beter mee om kan gaan. De laatste tijd hield ik een paar keer mijn doel schoon, dat is lekker voor een keeper. Ik wilde voor de derde keer op rij gaan en dat gebeurt zoiets. Maar goed: positief blijven, borst vooruit en hard blijven werken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.