Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Dit riep Mbappé tegen zijn teamgenoten in de rust van WK-finale

Video: Dit riep Mbappé tegen zijn teamgenoten in de rust van WK-finale

21 dec 2022, 09:39

Kylian Mbappé is niet alleen binnen de lijnen de grote leider van Frankrijk, ook in de kleedkamer neemt de Fransman het voortouw.

In de rust van de WK-finale tegen Argentinië pept Mbappé zijn ploeggenoten nog één keer op, zo is te zien op beelden van de documentaire Merci Les Blues van de Franse televisiezender TF1.

"We kunnen het niet slechter doen dan net", zegt de vedette tegen zijn team, die op dat moment 2-0 achter staan. "We gaan straks terug naar het veld. Of we laten ze het spel maken, of we gaan volle bak. Leg wat intensiteit in de duels en doe iets anders, jongens," roept de spits van PSG.

"Het is een WK-finale. Zij maken twee doelpunten. We staan twee doelpunten achter. We kunnen terugkomen. Jongens, dit is iedere vier jaar", concludeert de topscorer van het WK.

De speech was uiteindelijk niet genoeg voor de wereldtitel. Argentinië versloeg Frankrijk in de strafschoppenserie, na een 3-3 gelijke stand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.