Terug

Volg Vandaag Inside

Video: deelt PSV'er Sávio hier een vuistslag uit aan doelman Vaessen?

Video: deelt PSV'er Sávio hier een vuistslag uit aan doelman Vaessen?

11 sep 2022, 20:50

Het opstootje in de verlenging van PSV - RKC Waalwijk zou nog een vervelend vervolg kunnen krijgen voor Sávio. Uit de beelden blijkt namelijk dat de Braziliaan een vuistslag lijkt uit te delen aan RKC-doelman Etienne Vaessen.

Nadat scheidsrechter Serdar Gözübüyük de Eindhovenaren een omstreden strafschop toekende in de 93ste minuut slaat de vlam in de pan bij de spelers. Keeper Vaessen wilde Xavi Simons overeind halen, die over het gras rolde na de overtreding van Hans Mulder. Daaruit ontstaat een opstootje tussen verschillende spelers van beide clubs waarna ook Sávio zich ermee gaat bemoeien.

Op sociale media is nu verontwaardiging ontstaan over de manier waarop de vleugelaanvaller de RKC-doelman benadert. Zo lijkt hij Vaessen een vuistslag uit te delen. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.