Terug

Volg Vandaag Inside

Video: De volledige songfestivalact van Joost Klein

Video: De volledige songfestivalact van Joost Klein

8 mei 2024, 20:48

Joost Klein heeft voor het eerst zijn songfestivalact in het openbaar gerepeteerd. Dat is te zien op beelden van Shownieuws (zie video hierboven). In de Malmö Arena was de artiest een explosie van energie terwijl hij zijn inzending Europapa ten gehore bracht.

Zoals vorige week al duidelijk werd, wordt het slot van Europapa juist intiem en kwetsbaar gebracht. Het volledige outro wordt ook ondertiteld voor de tv-kijker. De Nederlandse delegatie hoopt dat de boodschap van het nummer zo extra goed overkomt in de huiskamers.

Woensdagavond moet Klein opnieuw het podium op voor de tweede doorloop. Voor het eerst doet hij Europapa dan ook met publiek in de zaal. Daarnaast geven de internationale jury's punten, al tellen deze niet mee bij de uitslag van de eerste halve finale.

Donderdag vindt er nog een derde zogeheten dress rehearsal plaats voordat de tweede halve finale live in heel Europa te zien is.

Johan Derksen sprak zich onlangs in Vandaag Inside uit over de songfestivalact van Joost Klein: "Waarom er een kermisattractie heen moet, begrijp ik niet." Bekijk de video hieronder.

Johan over songfestivalact Joost Klein: ‘Waarom er een kermisattractie heen moet, begrijp ik niet’
2:06
Johan over songfestivalact Joost Klein: ‘Waarom er een kermisattractie heen moet, begrijp ik niet’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.