Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt in München om transfer naar Bayern af te ronden

De Ligt in München om transfer naar Bayern af te ronden

18 juli 2022, 21:51

Matthijs de Ligt is in Duitsland gearriveerd om zijn transfer naar Bayern München af te ronden. De 22-jarige verdediger moet medisch gekeurd worden en vliegt vervolgens zijn nieuwe ploeggenoten achterna voor een trainingskamp in de Verenigde Staten.

Bayern München en Juventus hebben de transfer nog niet bevestigd, maar de voormalig aanvoerder van Ajax wordt maandag gekeurd. De clubs onderhandelen al weken over de verdediger die drie jaar geleden voor 75 miljoen euro vanuit Amsterdam naar Juventus vertrok.

De Ligt treft bij Bayern München minimaal twee oude bekenden. Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch verlieten Ajax aan het einde van het vorige seizoen voor de kampioen van Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.