Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Dartsprof geschorst nadat hij zijn tegenstander een klap geeft

12 mrt 2024, 21:31

Dartsprof Adam Smith-Neale is geschorst door de Darts Regulation Authority, omdat hij zich na een verloren wedstrijd in de lokale pub volledig liet gaan en zijn tegenstander een klap gaf.

Op een video is te zien dat de nummer 82 van de wereldranglijst vol uithaalt, nadat zijn tegenstander de beslissende dubbel gooit.

De Engelsman mag door het vergrijp voorlopig niet meedoen aan toernooien van de PDC. “Dit vanwege een beschuldiging dat hij een andere speler heeft aangevallen aan het einde van zijn wedstrijd tijdens een amateurevenement in Nuneaton, gespeeld op 9 maart 2024”, citeert het Algemeen Dagblad na een verklaring van de DRA.

Gerard Joling liet zich onlangs bij Vandaag Inside uit over de puntentelling bij darts. "Niet optellen, maar aftrekken; daar ben ik natuurlijk heel goed in!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.