Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Darter Scott Williams shockeert na zege op Duitser met verwijzing naar WO I en WO II

Video: Darter Scott Williams shockeert na zege op Duitser met verwijzing naar WO I en WO II

27 dec 2023, 20:00

Er is ophef ontstaan rond darter Scott Williams, nadat hij na zijn overwinning (4-3) op de Duitser Martin Schindler op het WK darts over de Eerste en Tweede Wereldoorlog begon. De 33-jarige Engelsman heeft inmiddels op X zijn excuses aangeboden.

Williams zei namelijk het volgende na afloop van de wedstrijd tegenover Sky Sports: "Wow, het publiek, ik heb nog nooit zoiets gezien. Ze waren nog nooit zó erg voor mij. Ik weet dat we twee wereldoorlogen een WK voetbal hebben gewonnen, maar dat was... en de Duitse fans ook! Wat een geweldige wedstrijd, ik denk dat de neutrale toeschouwers genoten hebben."

(Tekst gaat verder onder de video.)

Williams biedt op X zijn excuses aan: "Bedankt voor alle berichten allemaal. Een paar ‘vieze opmerkingen’ van Duitse fans, maar dat begrijp ik. Het was absoluut niets persoonlijk, gewoon een kwestie van juichen en dollen met het publiek. Ik ben Brits en trots! Laatste zestien, baby!"

"Wat ik op het podium zei was een beetje stom. Ik houd van de mensen, het eten en de speellocaties (in Duitsland, red.). Wat ik zei was in de emotie van het moment na een bizarre wedstrijd tegen Martin. Het was niet de bedoeling om iemand te beschadigen en ik bied mijn excuses aan. Veel liefde."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.