Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Danny Buijs pakt Emmen-speler vast en gooit hem op de grond

VIDEO: Danny Buijs pakt Emmen-speler vast en gooit hem op de grond

13 mrt 2021, 23:08

Het duel tussen FC Groningen en FC Emmen eindigde zaterdagavond in een 1-1 gelijkspel. Na afloop van de wedstrijd ging het nog over een moment tussen trainer Danny Buijs en Emmen-verdediger Glenn Bijl.

Bijl wilde snel ingooien, maar Buijs liet dat niet toe. De trainer greep de verdediger vast en gooide hem op de grond. Buijs ontving van Scheidsrechter Allard Lindhout een gele kaart.

'Ik ben nu wel weer rustig', aldus Buijs, die werd bestraft met een gele kaart, tegen ESPN. 'Ik had kort daarvoor al even woorden bij een ingooi. En daarna kwam de bal direct weer mijn kant op. Volgens mij was de bal voor ons en ik had zoiets van misschien kunnen we 'm snel nemen om toe te slaan. En toen hinderde hij mij een beetje. Ik moet dit misschien ook niet doen. Dit is vanuit de reactie. Ik moet daaruit weg blijven en hij misschien ook.'

De trainer van FC Groningen vond niet dat hij met een gele kaart goed wegkwam. 'Het is ook niet zo dat ik hem heb neergeslagen. Als ik echt had geslagen, had hij niet opgestaan.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.