Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Cristiano Ronaldo in tranen na uitschakeling Portugal op WK

Video: Cristiano Ronaldo in tranen na uitschakeling Portugal op WK

10 dec 2022, 18:00

Cristiano Ronaldo is na de uitschakeling van Portugal op het WK in Qatar huilend de catacomben ingestormd. De 37-jarige superster zal niet meer de mogelijkheid krijgen om wereldkampioen te worden met zijn land, wat hem zichtbaar raakt.

De 37-jarige Ronaldo mocht na 51 minuten invallen. Hij evenaarde het record van Bader Al-Mutawa, een voetballer uit Koeweit die ook 196 interlands achter zijn naam heeft staan. Ronaldo schreef eerder op de eindronde in Qatar al geschiedenis door als eerste speler op vijf WK's te scoren.

Met de bij Manchester United weggestuurde vedette in de gelederen verhoogde Portugal de druk op de defensie van de tegenstander. Marokko wankelde, maar bleef overeind. Met dank aan doelman Bono, ook al de held van de strafschoppenserie tegen Spanje. Aboukhlal, ingevallen voor de gekwetste Ziyech, maakte nog bijna de 2-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.