Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Cristiano Ronaldo gaat de wereld over met sportief gebaar bij gelijke stand

Video: Cristiano Ronaldo gaat de wereld over met sportief gebaar bij gelijke stand

28 nov 2023, 09:49

Cristiano Ronaldo heeft in de wedstrijd van zijn Saudische club Al-Nassr in de Aziatische Champions League tegen het Iraanse Persepolis toegegeven dat hij een schwalbe maakte. De Portugees liet zich vallen in het strafschopgebied en de arbiter gaf daarop tot grote woede van de spelers van Persepolis een penalty.

Op beelden van de wedstrijd is te zien dat Ronaldo zelf tegen de scheidsrechter zegt dat het geen strafschop was. De leidsman schakelde nog wel de VAR in, maar gaf de penalty uiteindelijk niet. In het duel vielen geen doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.