Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: chaos op vliegveld Parijs na aankomst Messi

VIDEO: chaos op vliegveld Parijs na aankomst Messi

10 aug 2021, 16:06

Lionel Messi is dinsdagmiddag geland op vliegveld Le Bourget bij Parijs. De voormalig aanvaller van Barcelona, gezien als een van de beste spelers ooit, is in de Franse hoofdstad om zijn transfer naar Paris Saint-Germain af te ronden. Naar verwachting gebeurt dat in de loop van woensdag.

In de omgeving van Le Bourget hadden zich al veel fans van de Parijse topclub verzameld om de Argentijn welkom te heten. Hij moet nog wel medisch worden gekeurd, alvorens alle formaliteiten worden afgerond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.