Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Boze man smijt kopje richting raadslid: 'Ik weet jullie allemaal te vinden'

Video: Boze man smijt kopje richting raadslid: 'Ik weet jullie allemaal te vinden'

30 sep 2022, 16:16

Een boze toeschouwer heeft tijdens de raadsvergadering van de gemeente Midden-Groningen een kopje richting één van de raadsleden gegooid. Onlangs werd besloten dat het Groningse dorp Zuidbroek vijfhonderd extra asielzoekers krijgt en daar was de desbetreffende man niet blij mee.

De gefrustreerde burger kwam volgens het Dagblad van het Noorden met vijftien andere activisten naar de vergadering om verhaal te halen. Met een honkbalworp gooide de man het kopje richting één van de raadsleden die toen aan het woord was. Toen de man uit de zaal verwijderd werd, schreeuwde hij: "Ik weet jullie allemaal te vinden". Na het incident werd de raadsvergadering kort geschorst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.