Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Boze Emmen-fan brengt pak met luiers naar zieke Groningen-spelers

Video: Boze Emmen-fan brengt pak met luiers naar zieke Groningen-spelers

19 jan 2024, 13:05

De KNVB heeft de voor vrijdag geplande wedstrijd tussen FC Emmen en FC Groningen in de Keuken Kampioen Divisie uitgesteld door een rondwarend virus in de selectie van Groningen. Een FC Emmen-fan was het absoluut niet eens met het uitstellen en kwam de zieke spelers een pak luiers brengen.

De Emmen-fan drong het complex van Groningen binnen en zag dat de spelers van Groningen wel aan het trainen waren. Vervolgens sprak hij hen aan en zei hij dat het schandalig was dat ze niet kunnen spelen tegen Emmen en noemde het competitievervalsing. De spelers van FC Groningen leken verbaasd en probeerden uit te leggen dat ze echt ziek zijn en ze niet nog meer spelers willen besmetten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.