Terug

Volg Vandaag Inside

Justin Bijlow huilend van het veld met nieuwe blessure

Justin Bijlow huilend van het veld met nieuwe blessure

4 feb 2024, 15:25

Justin Bijlow heeft opnieuw een blessure opgelopen. In de uitwedstrijd tegen AZ moest hij zich na ruim een half uur laten vervangen.

Het is onduidelijk wanneer Bijlow de blessure precies opliep. De keeper van het Nederlands elftal ging op de grond zitten toen de bal op een ander deel van het veld was. Bijlow greep naar zijn rechtervoet en moest, met tranen in zijn ogen, van het veld worden gedragen. Timon Wellenreuther verving hem.

Bijlow is vaker geblesseerd. Eind augustus liep hij een breuk in de pols van zijn linkerhand op. In oktober maakte de keeper zijn rentree. Bijlow keerde in november terug bij het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman gaf in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Ierland en Gibraltar de voorkeur aan Bart Verbruggen van Brighton & Hove Albion.

Wie op het komende EK de eerste doelman van Oranje wordt, is nog niet duidelijk. Koeman zei zondag bij ESPN nog in zowel Verbruggen, Bijlow als Mark Flekken een kandidaat te zien. Eind maart speelt het Nederlands elftal twee oefenwedstrijden, tegen Duitsland en Schotland. Daarna komt Oranje pas weer bij elkaar als de voorbereiding op het EK begint.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.