Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Biden maakt flinke smak op podium tijdens diploma-uitreiking

Video: Biden maakt flinke smak op podium tijdens diploma-uitreiking

2 juni 2023, 09:12

Joe Biden is donderdag opnieuw onderuitgegaan. Dit gebeurde bij een diploma-uitreiking van de luchtmachtacademie. De 80-jarige Amerikaanse president leek te struikelen over een zandzak, zo is te zien op beelden die rondgaan op sociale media. 

Biden had net de hand geschud van de laatste militair die zijn diploma kreeg toen hij onderuit ging. Nadat hij was opgestaan wees hij naar de zandzak.

Biden is eerder gevallen terwijl er camera's op hem gericht waren. De tegenstanders van de Amerikaanse president wijzen daar steevast op en vinden dat hij te oud is om het land te leiden. Biden vindt dat onzin en probeert volgend jaar herkozen te worden voor een termijn van vier jaar.

In februari kwam Biden nog zonder problemen door zijn jaarlijkse gezondheidscheck van het Witte Huis. De artsen noemden hem "een gezonde, energieke 80-jarige man".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.