Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Belgische profvoetballer lanceert zichzelf en vliegt sporthal binnen met auto

Video: Belgische profvoetballer lanceert zichzelf en vliegt sporthal binnen met auto

31 mrt 2023, 09:23

De Belgische voetballer Sofian Kiyine van OH Leuven is gewond geraakt door een nogal opzienbarend ongeval in Flémalle, in de provincie Luik. De speler lanceerde zijn auto donderdagavond op een rotonde en doorboorde de gevel van een sporthal. Hij kwam middenin de zaal tot stilstand.

Zijn club, die uitkomt in de hoogste divisie, meldde het ongeval op de website. "Sofian Kiyine werd afgevoerd naar de spoedafdeling van het dichtstbijzijnde ziekenhuis waar verdere onderzoeken plaatsvinden. Hij verkeert niet in levensgevaar. Er waren gelukkig geen andere voertuigen of personen betrokken bij het ongeval."

Volgens Belgische media bevonden zich op het moment van het ongeval kinderen in de zaal, maar die waren net naar de kleedkamers gegaan. De sportzaal biedt onderdak aan minivoetbal-, basketbal- en gymnastiekclubs, maar zal een tijdlang niet gebruikt kunnen worden.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe Kiyine met zijn wagen met een hoge snelheid door de lucht vliegt en de gevel van de sporthal doorboort. "De club wacht op meer duidelijkheid over de precieze omstandigheden hoe het ongeval tot stand kwam alvorens verder te reageren", besluit Leuven de mededeling op de website.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.