Terug

Volg Vandaag Inside

Video: BBC-presentatrice steekt live in uitzending middelvinger op: 'Had niet door dat het in beeld was'

Video: BBC-presentatrice steekt live in uitzending middelvinger op: 'Had niet door dat het in beeld was'

7 dec 2023, 13:28

Een presentator van de BBC heeft haar excuses aangeboden nadat ze tijdens een uitzending haar middelvinger opstak naar de camera. Maryam Moshiri beschrijft het voorval op X als een flauwe grap die bedoeld was voor haar collega's. "Ik had niet door dat het in beeld was."

Moshiri stelt dat ze vlak voor de uitzending met haar collega's aan het dollen was. "Ik deed alsof ik aftelde terwijl de regisseur me aftelde van 10 naar 0". Bij één stak ze voor de grap haar middelvinger op. Ze had niet door dat het in beeld was. Beelden van het moment werden al snel gedeeld op sociale media.

(Tekst gaat verder onder de video.)

De BBC-presentator betuigt nu spijt. Het gebaar was niet gericht aan de kijker, benadrukt ze. "Het was niet mijn bedoeling dat dit zou gebeuren en het spijt me als ik iemand heb beledigd of van streek heb gemaakt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.