Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Barça-fans springen op auto van Umtiti, verdediger stapt woedend uit

VIDEO: Barça-fans springen op auto van Umtiti, verdediger stapt woedend uit

1 dec 2021, 20:10

De relatie tussen Samuel Umtiti en de supporters van FC Barcelona is nog altijd niet verbeterd. Woensdag wilde Umtiti wegrijden van het trainingscomplex, maar werd hij van alle kanten belaagd door een groep boze fans. De Fransman stapte uit zijn auto en confronteerde de groep met hun gedrag.

'Kom eens hier. Weet jij wat respect is? Ken jij dat woord en weet je wat het betekent?', zei Umtiti. Een van de fans sprong zelfs op zijn motorkap. De centrale verdediger stond op de transferlijst afgelopen zomer bij Barcelona, maar wees een aantal opties af. Op dit moment krijgt hij nog steeds een behoorlijk salaris, wat hem niet in dank wordt afgenomen door de supporters.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.