Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Balotelli steekt vuurwerk af in kleedkamer en laat teamgenoten schrikken

6 mrt 2024, 17:41

Mario Balotelli is nog altijd hetzelfde gebleven, dat kunnen we wel weer concluderen na het zien van de onderstaande video. Op beelden is namelijk te zien hoe de spits van Adana Demirspor vuurwerk afsteekt in de kleedkamer en richting zijn teamgenoten gooit.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Eerder in 2011 kwam Balotelli ook al in het nieuws door het afsteken van vuurwerk. De Italiaan gooide uit verveling met vrienden vuurwerk vanuit zijn badkamer op straat, waarna het mis ging, toen enkele handdoeken vlam vetten en het vuur snel om zich heen greep in zijn appartement.

Niet alleen Balotelli is fan van het afsteken van vuurwerk. Tijdens voetbalwedstrijden zien we regelmatig vuurwerk terug in de stadions, zo ook bij het Europa League-duel tussen Feyenoord en Lazio, van 3 november 2022. Bekijk de beelden terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.