21 sep 2021, 21:40

Mario Balotelli heeft zich vandaag weer laten zien zoals wij hem kennen. De spits scoorde voor Adana Demirspor in de 79ste minuut tegen Besiktas en kon het niet laten om voor het gezicht van trainer Sergen Yalçin te juichen, die in een eerder interview kritisch was over Balotelli. De Italiaan ontving een gele kaart voor zijn actie.

Besiktas heeft een voorsprong van 3-0 uit handen gegeven in het thuisduel met Adana Demirspor. De komende tegenstander van Ajax in de Champions League moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel (3-3). Francisco Montero, Souza en Ridvan Yilmaz brachten Besiktas op een voorsprong van 3-0. Matías Vargas en Mario Balotelli maakten het duel na rust weer spannend. Balotelli gaf in de 7e minuut van blessuretijd ook de assist op de gelijkmaker van Britt Assombalonga.

Besiktas blijft koploper in de Turkse competitie. De ploeg heeft 1 punt meer dan Trabzonspor, dat donderdag nog wel tegen Konyaspor speelt. Besiktas is volgende week dinsdag in Amsterdam tegenstander van Ajax in de Champions League. Ajax won vorige week het eerste groepsduel met Sporting (1-5), Besiktas verloor van Borussia Dortmund (1-2).