Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ballenjongen Go Ahead Eagles blikt bij Studio Voetbal terug op bijdrage aan doelpunt

Video: Ballenjongen Go Ahead Eagles blikt bij Studio Voetbal terug op bijdrage aan doelpunt

6 nov 2023, 12:00

Floris van Wezenbeek, de ballenjongen die Go Ahead Eagles tegen Vitesse (5-1) aan een doelpunt hielp, blikte zondagavond in Studio Voetbal terug op zijn actie.

In de blessuretijd van de eerste helft leek Go Ahead te gaan ingooien ver vanaf het doel. Ballenjongen Floris aarzelde geen moment en gaf de bal snel aan Bas Kuipers die dichterbij het doel stond. Kuipers gooide de bal richting Willum Willumsson, waarna de aanvaller hard raak schoot. Het ging allemaal zelfs zo snel dat de camera van ESPN het in eerste instantie niet kon volgen.

(Tekst gaat verder onder de video.)

"Ik was zo gefocust met de bal en zag dat de bal uitging", blikt Floris terug. "Ik zag dat hij al eerder langs de lijn was. Dus toen dacht ik: ik geef ‘m maar gewoon. Hij ging wel iets verder uit, maar ik dacht: ik kan het altijd proberen."

Floris geeft verder toe dat Go Ahead vaak gebruik maakt van de ballenjongens. "Het enige wat wij horen: als we voor staan moeten we heel rustig doen richting de tegenstander, en anders moeten we redelijk snel zijn", aldus Floris, die inmiddels twee seizoenen ballenjongen is bij Go Ahead Eagles.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.