Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Athletic Bilbao-fan breekt rib na keiharde val van stoplicht

VIDEO: Athletic Bilbao-fan breekt rib na keiharde val van stoplicht

9 apr 2021, 15:26

Athletic Bilbao verloor afgelopen zondag de bekerfinale om de Copa del Rey van aartsrivaal Real Sociedad (0-1). Voorafgaand aan de wedstrijd was het enorm druk in de stad.

Fans van beide clubs maakten er een groot feest van. Een fan van Bilbao zal alleen met nog minder plezier terugkijken op de verloren finale.

De supporter besloot in alle feestvreugde om te klimmen op een stoplicht. Het liep echter volledig verkeerd af voor de desbetreffende man. Op beelden is te zien dat de supporter keihard belandt op de weg. Marca meldt dat de fan van Los Leones een gebroken rib heeft overgehouden aan het ongeluk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.