Terug

Volg Vandaag Inside

Video: assistent Argentinië in tranen na doelpunt van Messi tegen Mexico

Video: assistent Argentinië in tranen na doelpunt van Messi tegen Mexico

27 nov 2022, 00:00

Pablo Aimar, de assistent van Argentinië-bondscoach Lionel Scaloni was in tranen na het doelpunt van Lionel Messi tegen Mexico. De grote vedette van de tweevoudig wereldkampioen trof in de 64e minuut doel met een afstandsschot. Hij leverde in de 87e minuut ook de assist voor de treffer van de ingevallen Enzo Fernández (2-0).

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Messi was opgelucht na de overwinning van Argentinië (2-0) in de groepsfase van het WK voetbal tegen Mexico. "Dit was wat we nodig hadden", sprak de vedette, die goed was voor een doelpunt en een assist. "We hadden onszelf met de eerdere nederlaag in grote problemen gebracht. Maar we zijn er nog lang niet. Vanaf nu zijn alle wedstrijden voor ons een soort van finale."

"We wisten dat we moesten winnen en we wisten hoe we dat konden doen", vervolgde Messi. "Toch was het niet gemakkelijk. Vooral de eerste helft kwamen we moeilijk in ons spel tegen de sterke Mexicanen. Na de rust ging het beter, waren we meer onszelf. Toen hebben we de wedstrijd ook in ons voordeel kunnen beslissen."

"Dit is wat hij doet", zei de Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni over Messi. "Hij bezorgt ons na een valse start tegen Saudi-Arabië weer een overwinning. We speelden niet goed in de eerste helft maar dankzij Messi zijn we nu erg opgelucht. De druk op mijn spelers is groot. We hebben een fantastisch publiek. Maar mensen moeten wel beseffen dat het maar voetbal is. De zon komt iedere dag weer op, ook als we verliezen. Maar goed, dit is het laatste WK van Messi. Laten we genieten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.