Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Arturo Vidal onthoofdt tegenstander bijna met bizarre karatetrap

VIDEO: Arturo Vidal onthoofdt tegenstander bijna met bizarre karatetrap

17 nov 2021, 12:11

We kennen Arturo Vidal allemaal als een robuuste voetballer die een tackle niet schuwt. De Chileen hield zijn imago afgelopen nacht prima in stand met een bizarre karatetrap in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ecuador. Vidal probeerde de bal uit de lucht te plukken, maar kwam onverhoopt een Ecuadoriaans hoofd tegen. De Chileen mag in de 13e minuut al gaan douchen, waarna Chili uiteindelijk met 0-2 ten onder gaat. Een direct WK-ticket raakt verder uit zicht met een huidige 6e plek op de ranglijst. De 5e plek geeft recht op een plek in de play-offs voor een WK-ticket.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.