Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Arne Slot leidt Feyenoord-training met brace om voet

Video: Arne Slot leidt Feyenoord-training met brace om voet

5 jan 2024, 13:57

Feyenoord-trainer Arne Slot leidde vrijdagmiddag de training in Marbella met een brace om zijn voet vanwege een spierblessure die hij eerder deze week opliep tijdens een potje voetvolley.

Feyenoord bereidt zich in Spanje voor op de tweede seizoenshelft en speelt zaterdag ter voorbereiding een oefenwedstrijd tegen de nummer zestien uit de Bundesliga, FSV Mainz.

Na de training verscheen Slot voor de camera van ESPN, waar hij toelichtte hoe hij het kwetsuur opliep: "Wat er gebeurd is, is dat ik waarschijnlijk te veel praatjes had. En ik denk nog steeds dat ik fit ben, terwijl ik dat waarschijnlijk niet meer ben." De trainer geeft aan dat de hoogmoed voortkwam uit een potje voetvolley: "We hadden gewonnen van drie andere jongens en toen zei ik heel bijdehand bij de lunch: ‘Ik ben heel benieuwd wie er nu van ons denkt te kunnen winnen’ en bij punt twee was het al afgelopen en scheurde ik mijn kuitspier."

Bekijk hieronder de ESPN-beelden van Arne Slot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.