Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ajax weigert shirtjes te ruilen met Napoli na ontluisterende nederlaag

Video: Ajax weigert shirtjes te ruilen met Napoli na ontluisterende nederlaag

5 okt 2022, 15:10

Na afloop van het duel tussen Ajax en Napoli (1-6) hadden de Ajacieden weinig trek in de shirts van de Napolitanen, zo laten beelden van CalcioNapoli24 zien.

Volgens het Napoli-medium ging de teammanager van de Italianen na het duel richting de kleedkamer van Ajax om enkele shirts te ruilen met die van de Amsterdammers, maar kwam van een koude kermis thuis. Een werknemer van Ajax nam de shirts van Napoli aan, maar keerde even later weer terug met de boodschap dat de spelers geen shirs wilden ruilen met de koploper van groep A.

CalcioNapoli24 noemt de actie van de Ajacieden "onsportief" en ook iets wat bij Champions League-wedstrijden "eigenlijk nooit voor komt". Napoli is vooralsnog heer en meester tijdens het kampioenenbal. De ploeg van trainer Luciano Spaletti is na drie duels nog foutloos in groep A.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.