Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ajax-fans én spelers houden prachtig eerbetoon aan trainer John van 't Schip

Video: Ajax-fans én spelers houden prachtig eerbetoon aan trainer John van 't Schip

17 dec 2023, 14:04

Ajax-fans én spelers hebben in de 55e minuut van het duel met PEC Zwolle een oorverdovend applaus gehouden om trainer John van 't Schip een hart onder de riem te steken. Van 't Schips vrouw Daniëlle overleed eerder dit jaar kort voor hij in dienst trad bij Ajax op 55-jarige leeftijd.

"2023, een jaar om snel te vergeten", schrijft de F-side, die het initiatief voor het eerbetoon nam, voorafgaand. "Een jaar waar veel Ajacieden over Ajax praten, maar weinigen die daadwerkelijk opstonden. John die ondanks het verlies van zijn vrouw Daniëlle z'n liefde voor de club laat zien door in te stappen als trainer bij de mooiste club van Nederland."

Van 't Schip is dit weekeinde in Australië bij de bruiloft van zijn zoon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.