Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Agent tasert hond bij aanhouding van agressieve man in Den Haag

Video: Agent tasert hond bij aanhouding van agressieve man in Den Haag

25 juli 2022, 21:56

Een agent heeft een stroomstootwapen (taser) gebruikt tegen een hond. Het dier viel politiemensen aan toen zij probeerden het baasje aan te houden omdat hij agressief was. Volgens de politie is het dier niet gewond geraakt. De dierenambulance heeft de hond naar een opvangplek gebracht.

De politie had zondagavond een melding gekregen dat iemand was gebeten door een loslopende hond. Dat zou zijn gebeurd in de straat Zonneoord in het Haagse stadsdeel Escamp. Een buurtbewoonster had de hond opgesloten in een tuin. Het baasje zou het dier daar komen ophalen. Volgens de politie was de man agressief en onberekenbaar. Zo sloeg hij een ruit van een portiek in. Ook stond hij in een raamkozijn en dreigde hij naar beneden te springen. Toen agenten hem overmeesterden, viel het dier ze aan.

Let op: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Hond getaserd bij aanhouding van agressieve, verwarde man
0:42
Hond getaserd bij aanhouding van agressieve, verwarde man

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.