Terug

Volg Vandaag Inside

'Vidal heeft geen trek in Ajax en wil naar Internazionale'

'Vidal heeft geen trek in Ajax en wil naar Internazionale'

4 sep 2020, 13:36

De Chileense international Arturo Vidal is volgens Spaanse media dicht bij een overgang naar Internazionale. De 33-jarige middenvelder zou persoonlijk al rond zijn met de Italiaanse club. Bij Barcelona mag hij van trainer Ronald Koeman vertrekken. De Spaanse club is bereid om Vidal zonder afkoopsom aan een andere club af te staan.

Het contract van Vidal loopt in Barcelona nog een jaar door. Hij speelt sinds 2018 in Camp Nou. Eerder kwam de Chileen uit voor Leverkusen, Juventus en Bayern München. Bij Inter wacht hem een hereniging met coach Antonio Conte. Beiden werkten in het verleden samen bij Juventus.

Vidal schijnt ook in de belangstelling te staan van Ajax. De Amsterdammers zien in de Chileen een goede vervanger voor de naar Manchester United vertrokken Donny van de Beek. Echter lijkt Internazionale dus vooralsnog de beste papieren te hebben om 'El Piranha' in te lijven.

Vidal won in zijn loopbaan onder meer acht landstitels met drie verschillende clubs.

Bekijk hieronder de samenvatting van het historische Champions League-duel tussen FC Barcelona en Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.