Terug

Volg Vandaag Inside

Vice-voorzitter VV Veenendaal blij met Wilfred: 'Zo'n score komt zelden voor'

Vice-voorzitter VV Veenendaal blij met Wilfred: 'Zo'n score komt zelden voor'

24 feb 2021, 01:00

De vice-voorzitter van VV Veenendaal heeft in het AD verheugd gereageerd op de TOTO-prestatie van Wilfred. De Veronica Inside-presentator voorspelde vorige week vrijdag de wedstrijden Liverpool-Everton, PSV-Vitesse en FC Twente-Feyenoord allemaal goed en speelde een bedrag van 3942 euro bij elkaar.

Daarmee gaat Wilfred aan kop in het TOTO-klassement en lijkt hij al bijna niet meer in te halen voor Johan en René. Mocht de presentator winnen, dan gaat zijn bij elkaar gespeelde geld naar VV Veenendaal. Die club kan het geld goed gebruiken. Het terras van de club verzakt namelijk door konijnen die gangen graven. Daarom werd er een ludieke mail naar de Veronica Inside-redactie gestuurd, vertelt vice-voorzitter Jan Bouwmeester: 'Ik denk dat deze mail wel de doorslag heeft gegeven. Hoe dan ook, wij zijn er blij mee. Clubs deden in het verleden mee om een nieuwe dug-out of een koffiecorner, er is al van alles langs gekomen.'

Bouwmeester is blij met de goede voorspelling van Wilfred, maar rekent zich nog niet rijk: 'Het seizoen is nog niet afgelopen, toch het moet wel heel raar lopen wanneer dit nog misgaat voor ons. Zo’n score komt zelden voor. Normaal gesproken gaat er gemiddeld 1500 euro naar de winnaar. Het is mooie reclame voor ons. We hebben Wilfred nog in de uitzending een bloemetje aangeboden. Het is leuk dat onze kleine club zo wordt genoemd.'

Bekijk hieronder het moment dat Wilfred de TOTO-kroon overhandigd kreeg van Johan:

Wilfred krijgt TOTO-kroon van Johan: 'Hoop dat je 'm niet mee...
0:49
Wilfred krijgt TOTO-kroon van Johan: 'Hoop dat je 'm niet mee...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.