Terug

Volg Vandaag Inside

Bram Moszkowicz boos op Johan Derksen en Özcan Akyol

19 feb 2022, 11:31

Bram Moszkowicz is boos op Johan Derksen en Özcan Akyol. Moszkowicz was deze week te gast bij Shownieuws om te praten over de situatie rondom Lil Kleine, waarvan zijn zoon Nathan de manager is. Johan en Eus vonden het daarom niet handig van de jurist om aan te schuiven als er dubbele belangen gaan spelen. De besnorde analist stelde ook dat deze treurigheid voort zou komen uit het feit dat Moszkowicz een inkomen bij elkaar moet verdienen door te praten bij programma's als Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.