Terug

Volg Vandaag Inside

VI-fan Joey Veerman: 'Derksen was een paar keer positief, dat gebeurt niet vaak!'

VI-fan Joey Veerman: 'Derksen was een paar keer positief, dat gebeurt niet vaak!'

26 apr 2020, 18:25

SC Heerenveen-middenvelder Joey Veerman vertelt in de Volendamse L.O.V.E. Update over de interesse van Feyenoord. Daarnaast is hij blij met de positieve kritieken die hij zo nu en dan krijgt van de mannen aan tafel bij Veronica Inside.

'Ik heb wel wat dingen gehoord via mijn zaakwaarnemer, maar voor de rest is er nog niets concreet. Ik ga een heel politiek correct antwoord geven: dat zou je even aan Gerry Hamstra (technisch manager van SC Heerenveeen, red.) moeten vragen.'

Veerman, die door de presentator een grote fan van Veronica Inside wordt genoemd, vindt het leuk dat er zo nu en dan positief over hem wordt gesproken aan tafel: 'Dat is leuk, tuurlijk is dat leuk. Het is altijd leuk als mensen zo over je praten, en vooral als je zelf naar dat programma kijkt. Derksen is al een paar keer positief geweest, en dat gebeurt niet vaak, dus dat is alleen maar mooi!'

Bekijk het interview met Joey Veerman vanaf 1:55

Koopmeiners naar EK in plaats van Strootman? 'Mooi compliment!'
3:20
Koopmeiners naar EK in plaats van Strootman? 'Mooi compliment!'

continue=26

&

v=pdmjW6g

Afgelopen vrijdag werden er verschillende talenten, waaronder Joey Veerman, besproken in Veronica Inside. Bekijk de beelden hieronder!

Johan over Joey Veerman: 'Dat vind ik één van de beste middenvelders

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.