Terug

Volg Vandaag Inside

VfB Stuttgart in gesprek met Klinsmann

VfB Stuttgart in gesprek met Klinsmann

29 juli 2019, 21:54

Jürgen Klinsmann staat voor een terugkeer naar VfB Stuttgart. De oud-voetballer is in gesprek over een managementfunctie bij de club die vorig seizoen uit de Bundesliga degradeerde.

Klinsmann maakte tussen 1984 en 1989 maar liefst 79 doelpunten in 156 competitiewedstrijden voor VfB Stuttgart. Na zijn actieve loopbaan als voetballer werkte hij als bondscoach bij de nationale ploegen van Duitsland en de Verenigde Staten. Tussentijds had hij Bayern München onder zijn hoede.

Het is niet bekend over welke functie Klinsmann spreekt. De rol van voorzitter met representatieve taken is een optie, zo vertelt een bestuurslid van VfB Stuttgart. Klinsmann leeft op dit moment nog in de Verenigde Staten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.