Terug

Volg Vandaag Inside

'Verwachte leegloop bij Ajax lijkt mee te vallen'

'Verwachte leegloop bij Ajax lijkt mee te vallen'

25 mrt 2020, 12:00

Dat het coronavirus van grote invloed is op de financiën van de voetbalclubs is inmiddels wel duidelijk. Dit betekent ook dat veel clubs het aankomende zomer rustig aan gaan doen in de transferperiode. Voor Ajax zou dit nog weleens goed uit kunnen pakken. De verwachte leegloop lijkt vooralsnog uit te blijven, zo schrijft Voetbal International.

Overmars rekent alleen nog op een vertrek van Nico Tagliafico en André Onana in navolging van Hakim Ziyech. Andere potentiële transfers lijken deze zomer niet door te gaan.

Volgens Voetbal International rekent Ajax op een langer verblijf van Sergiño Dest en Donny van de Beek. De Amerikaanse international stond nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München. Maar Ajax verwacht dat deze transfer niet doorgaat. De Amsterdamse club wil Donny van de Beek alleen verkopen tegen de juiste prijs. En dus lijkt ook dat niet deze zomer te gaan gebeuren, aangezien de meeste clubs geen hoofdprijzen zullen betalen door de coronacrisis. Mochten clubs als Real Madrid of Manchester United alsnog met een megabod komen, dan mag de middenvelder wel vertrekken. Dat is ook de afspraak met zijn management.

De kans dat de Braziliaan David Neres blijft is ook groot. Ook hier heeft de coronacrisis zijn invloed. Maar Neres kampt ook al maandenlang met een blessure. De komst van zijn landgenoot Antony is voor Neres ook een reden om langer te blijven in Amsterdam.

Joël Veltman wordt wel een mooie transfer gegund. De verdediger droomt al tijden van een buitenlands avontuur. Zomeraankopen Edson Álvarez en Razvan Marin zullen naar verwachting verhuurd worden, mocht hun situatie in de hoofdstad niet verbeteren.

Ajax lijkt de opvolger van Tagliafico in de eigen Eredivisie te willen halen. De Amsterdammers zouden geïnteresseerd zijn in AZ-verdediger Owen Wijndal, aldus Voetbal International.

VIDEO - Sportmarketeer Chris Woerts: 'De klap voor de clubs komt pas volgend jaar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.