Terug

Volg Vandaag Inside

Vervanger Robben ook geblesseerd

Vervanger Robben ook geblesseerd

20 dec 2018, 16:04

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München kan zaterdag bij de laatste wedstrijd van het jaar geen beroep doen op Serge Gnabry. De vleugelspeler, die vooral speeltijd krijgt als Arjen Robben geblesseerd is, kampt met een hamstringblessure. Gnabry ging woensdag in de met 1-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen RB Leipzig trekkebenend naar de kant.

Na nog geen half uur was de wedstrijd voor de Duitse international over, hij bleek een spier in zijn linkerbeen te hebben verrekt.

Zaterdag speelt de huidige nummer drie van de Bundesliga tegen het Eintracht Frankfurt van Jonathan de Guzman en Jetro Willems. Bayern moet het jaar afsluiten zonder de geblesseerde Robben, Gnabry, James Rodriguez, Corentin Tolisso en de geschorste Renato Sanches.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.