Terug

Volg Vandaag Inside

Vertrouwen Chris Woerts beloond; Bitcoin overtreft recordniveau van 69.000 dollar

5 mrt 2024, 16:24

Chris Woerts heeft in Vandaag Inside meermaals zijn vertrouwen uitgesproken in de Bitcoin, en lijkt nu gelijk te krijgen: de waarde van de bitcoin is dinsdagmiddag namelijk gestegen tot meer dan 69.000 dollar. De koers overtrof daarmee het oude recordniveau dat in november 2021 werd bereikt.

De grootste en bekendste cryptomunt ter wereld begon het jaar rond de 43.000 dollar en is dit jaar al zo'n 60 procent in waarde gestegen.

De opmars wordt gedreven door de aanhoudende sterke vraag onder beleggers naar Amerikaanse beursgenoteerde bitcoin-fondsen.

Eerder overtuigde Chris ook Eus om te investeren in de cryptomunt. Destijds ging het echter een stuk minder goed met de Bitcoin waarna Chris in Vandaag Inside geconfronteerd werd met zijn advies. Bekijk de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.