Terug

Volg Vandaag Inside

Vertrokken Barcelona-middenvelder sneert via Instagram naar ontslagen Koeman

Vertrokken Barcelona-middenvelder sneert via Instagram naar ontslagen Koeman

28 okt 2021, 15:09

Miralem Pjanic lijkt Ronald Koeman op Instagram een trap na te hebben gegeven na zijn ontslag bij Barcelona. Pjanic, die inmiddels actief is bij Beşiktaş, kwam in zijn Barcelona-tijd onder Ronald Koeman nauwelijks aan spelen toe.

In interviews liet hij zich al geregeld negatief uit over de Nederlandse trainer. Zo zei de middenvelder onder andere: 'Hij had geen respect voor me. Hij sprak nooit met mij.' Op Instagram lijkt hij opnieuw uit te hebben gehaald naar Koeman.

Hij deelt op de dag van het ontslag van de trainer namelijk een story op Instagram waarin de tekst 'Know when to let that shit go' te lezen valt. Hoewel er verder geen uitleg bij staat, wordt het door de Barcelona-fans geïnterpreteerd als een trap na aan Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.