Terug

Volg Vandaag Inside

Vertrek van Arne Slot verwacht: 'Kijk eens naar zijn vorige clubs'

27 dec 2023, 17:03

Algemeen Dagblad-verslaggever Maarten Wijffels gaat ervan uit dat Arne Slot aan het einde van dit seizoen vertrekt bij Feyenoord. Slot heeft nog een contract tot medio 2026 bij de Rotterdammers.

"Kijk eens naar de clubs waar Arne Slot heeft gezeten", zegt Wijffels in de AD voetbalpodcast. "Hij werkt overal een jaar of drie en dan zoekt hij weer een nieuwe uitdaging. Een nieuwe groep, nieuwe spelers, een grotere club."

Daarnaast zou Slot balen van de beperkte financiële mogelijkheden bij Feyenoord. "Dat heeft hij ook regelmatig uitgesproken. Het heeft hem gefrustreerd", reageert Sjoerd Mossou. "Hij had de hoop, als hij een jaar langer bij Feyenoord zou blijven, dat ze spelers konden halen van een hoger, in plaats van een lager niveau. Maar daar is nog niet veel in veranderd. Luka Ivanusec is een Kroatisch international. Die kun je net tot de bovencategorie rekenen. Maar verder haalt Feyenoord spelers die op een lager niveau spelen."

Clubwatcher Mikos Gouka denkt er anders over. "Gezien zijn gezinssituatie verwacht ik dat hij nog een jaar blijft. Zijn vertrek is best wel dichtbij geweest. Er was veel interesse vanuit Engeland. Tottenham was echt close en hij zat in de privéjet van Todd Boehly (eigenaar van Chelsea, red.). Alleen wilde Chelsea niet nog een type Graham Potter. Zij kozen voor Mauricio Pochettino, een grote naam."

"Maar Slot was echt dichtbij een vertrek. Dichterbij dan naar buiten is gekomen", vervolgt Mossou. "Slot deed het voorkomen alsof het nooit een overweging is geweest, maar hij heeft het wel heel serieus overwogen. Het is vooral slim gecommuniceerd van Slot", aldus Mossou.

Slot blikte na de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht (2-1) kort terug op de eerste seizoenshelft. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.