Terug

Volg Vandaag Inside

Vertrek Schmidt overvalt PSV-selectie: 'Het komt als een verrassing'

Vertrek Schmidt overvalt PSV-selectie: 'Het komt als een verrassing'

3 feb 2022, 18:45

De selectie van PSV heeft verrast gereageerd op het vertrek van trainer Roger Schmidt. Tegenover Voetbal International gaven verdedigers Jordan Teze en Armando Obispo hun eerste reactie op vertrek van de 54-jarige Duitser.

'We stonden in een kringetje, hij zei dat hij nog wat wilde zeggen,' vertelt Teze. 'Uiteindelijk heeft hij het gewoon eerlijk verteld. Natuurlijk is het fijner als je het eerder van de trainer hoort dan wanneer je het op het nieuws hoort.' Onder Schmidt groeide de centrale verdediger uit tot een vaste waarde bij de Eindhovenaren. 'Ik heb veel onder hem gespeeld. Mijn doorbraak meegemaakt, eigenlijk. Daar ben ik hem heel dankbaar voor.'

Obispo: 'Ik was wel een beetje verbaasd. Je bent er niet echt mee bezig. Je bent gefocust op het seizoen, de komende periode en de komende wedstrijden. Wat dat betreft kwam het wel als een verrassing', zegt de mandekker tegen VI. 'Het is niet zo dat we er vanuit gingen dat we op korte termijn iets zouden horen.'

Schmidt arriveerde in 2020 bij PSV. Wat de Duitser volgend seizoen gaat doen is nog niet bekend. Vorige zomer was RB Leipzig nog geïnteresseerd in de oud-trainer van onder meer Bayer Leverkusen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.