Terug

Volg Vandaag Inside

Vertrek Mbappé bij Paris Saint-Germain staat vast

Vertrek Mbappé bij Paris Saint-Germain staat vast

15 feb 2024, 18:52

Kylian Mbappé vertrekt na dit seizoen bij Paris Saint-Germain, zo meldt onder meer het Franse L'Équipe. De 25-jarige sterspeler heeft volgens diverse media de directie van de club inmiddels ingelicht over zijn besluit om zijn aflopende contract niet te verlengen.

Mbappé, die met Frankrijk in 2018 de wereldtitel pakte, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek naar Real Madrid. De aanvaller speelt sinds 2018 voor Paris Saint-Germain, na te zijn overgekomen van AS Monaco.

Er waren al maanden geruchten over een eventueel vertrek van Mbappé na dit seizoen. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi weigerde eerder commentaar te geven op een mogelijke transfer van de steraanvaller. "Als we allebei een beslissing hebben genomen, zullen we het jullie vertellen", zei de PSG-baas onlangs bij het UEFA-congres in de Franse hoofdstad Parijs.

Al-Khelaifi had toen de hoop dat Mbappé zou blijven nog niet opgegeven. "Natuurlijk wil ik dat Kylian blijft. Voor mij is hij de beste speler ter wereld en voor mij is Parijs de beste club voor Kylian."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.