Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho is Karsdorp spuugzat: 'Hij mag in januari een andere club zoeken!'

Mourinho is Karsdorp spuugzat: 'Hij mag in januari een andere club zoeken!'

10 nov 2022, 11:14

José Mourinho heeft zich weer eens flink laten gaan. Na het dure puntenverlies tegen Sassuolo (1-1) fileert de Portugees één van zijn spelers. Italiaanse media melden dat dit om Rick Karsdorp zou gaan.

"Ik zag een team dat wilde winnen van een sterke tegenstander. Het is jammer dat de ploeg is verraden door de houding van een onprofessionele speler", vertelt Mourinho na afloop. "Een speler die niet eerlijk was naar zijn teamgenoten en dat stelt mij teleur."

Mourinho laat in het midden wie de speler in kwestie is. "Nee, ik ga niet vertellen wie het is. Ik had vanavond zestien spelers op het veld en vijftien daarvan waren goed. Ik heb tegen de speler gezegd dat hij in januari naar een nieuwe club mag zoeken", concludeert de ervaren oefenmeester.

Volgens Italiaanse media gaat het om Karsdorp, die inviel tegen Sassuolo en een ongelukkige wedstrijd speelde. Corriere dello Sport meldt dat Mourinho de oud-Feyenoorder na zijn wanprestatie flink heeft toegesproken in de kleedkamer. Een vertrek lijkt dan ook aanstaande.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.