Terug

Volg Vandaag Inside

Vertonghen zichtbaar aangeslagen na wissel in FA Cup-duel

Vertonghen zichtbaar aangeslagen na wissel in FA Cup-duel

6 feb 2020, 14:00

Jan Vertonghen was woensdagavond zichtbaar teleurgesteld na zijn wissel in de 54ste minuut tegen Aston Villa. De Belgische international werd bij een 1-1 stand van het veld gehaald voor Gedson Fernandes en zat er het restant van de tweede helft verslagen bij op de bank van de Spurs.

Tottenham Hotspur-manager Mourinho gaf aan dat Vertonghen niet geblesseerd was en dat de keuze voor de wissel een tactische reden had. "Ik liet Japhet Tanganga en Toby Alderweireld staan, omdat zij iets sneller zijn en beter met ruimte in hun rug kunnen spelen. Dus offerde ik Jan op", verklaarde Mourinho. Ook gaf de Portugese oefenmeester aan dat Vertonghen inmiddels weer blij is, zijn club heeft immers gewonnen. Vertonghen was jarenlang een vaste waarde bij de Spurs, maar is dit seizoen niet meer zeker van zijn plek in de basis. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.