Terug

Volg Vandaag Inside

Vertonghen zet Ajax in wachtkamer

Vertonghen zet Ajax in wachtkamer

24 mrt 2020, 18:27

Jan Vertonghen neemt de tijd voor zijn toekomstplannen. "Ik zit op dit moment in een proces dat ik een stuk papier moet pakken en de voor- en nadelen moet opschrijven van de opties die ik binnenkort zal hebben. Ik zal echt moeten bepalen wat ik in mijn carrière nog wil", vertelt de verdediger die volgende maand zijn 33e verjaardag viert aan Sporza.

Vertonghen verliet Ajax acht jaar geleden voor Tottenham Hotspur, de club waar zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt. Bij de landskampioen uit Amsterdam zijn ze de Belg nog niet vergeten. Maar Vertonghen weet nog niet of hij deze zomer al wil terugkeren naar Nederland.

"Over drie vier jaar keer ik normaal gezien terug naar de plek waar ik me waarschijnlijk zal settelen", zegt hij. "Ik moet toch gaan bedenken waar ik nog wil hebben gewoond, welke taal ik nog wil leren, in welke cultuur ik nog wil leven. En heel belangrijk: welke competities en prijzen wil ik nog winnen. Ik wil in mijn carrière nergens spijt van hebben."

René ziet niks in terugkeer Vertonghen naar Ajax: 'Niet doen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.