Terug

Volg Vandaag Inside

Vertonghen open voor Ajax-terugkeer? 'Hij wil geen concurrentie van Blind'

Vertonghen open voor Ajax-terugkeer? 'Hij wil geen concurrentie van Blind'

11 feb 2020, 21:39

Het was voor Ajax onmogelijk om Jan Vertonghen deze winter te halen vanwege zijn riante salaris. Toch blijft de Belg een goede optie voor de Ajacieden.

Of Vertonghen een terugkeer zelf ziet zitten, is een vraag waar Valentijn Driessen een antwoord op denkt te hebben. 'Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Jan Vertonghen een terugkeer bij Ajax wel ziet zitten, maar niet in de huidige omstandigheden'. Maar Valentijn gaat door. 'Hij wil sowieso niet de concurrentie aangaan met zijn grote vriend Daley Blind. Zeker met de situatie waarin Blind zat met zijn hart had hij daar geen trek in. Dat wil hij sowieso vermijden.'

'Hij wil niet in de situatie komen dat Ten Hag moet kiezen tussen Blind of Vertonghen. Als Blind gaat, dan zou Vertonghen daar wel voor openstaan. Maar hij heeft laten doorschemeren dit niet te zien zitten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.