Terug

Volg Vandaag Inside

Vertonghen moet vrezen voor missen finale CL

Vertonghen moet vrezen voor missen finale CL

9 mei 2019, 14:56

AMSTERDAM (ANP) - Het is nog maar de vraag of Jan Vertonghen op 1 juni bij Tottenham Hotspur kan meedoen aan de finale van de Champions League tegen Liverpool. De Belgische verdediger verliet na de late zege op Ajax in de halve eindstrijd (2-3) de Johan Cruijff ArenA op krukken, zo is te zien op beelden van VTM Nieuws.

De onderkant van het rechterbeen van Vertonghen was ingepakt in een brace. De oud-speler van Ajax lijkt de blessure te hebben opgelopen bij het vieren van het winnende doelpunt van Lucas Moura in de 96e minuut. Toen de spelers van Tottenham na afloop nog een keer het veld van de ArenA opgingen om de zege met de fans te vieren, ontbrak Vertonghen.

Vertonghen speelde tegen Ajax met een masker om zijn neus te beschermen. Die blessure liep hij een week eerder op, in het eerste duel met de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.