Terug

Volg Vandaag Inside

Vertonghen kijkt uit naar weerzien met Ajax: 'Eén van de beste ploegen ter wereld'

Vertonghen kijkt uit naar weerzien met Ajax: 'Eén van de beste ploegen ter wereld'

22 feb 2022, 15:25

Woensdagavond treedt Ajax aan tegen het Benfica van Jan Vertonghen. Voor de Belgische verdediger wordt dit een speciaal duel, gezien zijn rijke verleden in Amsterdam. Tegenover Benfica TV spreekt Vertonghen over het aankomende duel tegen de Nederlandse landskampioen.

'Het is een beetje speciaal. Maar mijn focus ligt bij Benfica. Ik speel nu hier en ben gelukkig hier. Morgen wordt het speciaal omdat het de achtste finale is in de Champions League,' aldus Vertonghen, die zich goed realiseert dat het een zware kluif wordt tegen Ajax.

'Het is op dit moment een van de beste ploegen ter wereld. Het zal geen makkelijke wedstrijd worden, maar we spelen thuis en hebben onze fans nodig. We gaan onze best doen. We gaan proberen om te winnen, zoals altijd,' zo stelt de 34-jarige Belg.

In de Portugese competitie staat Benfica derde. De ploeg van Nélson Veríssimo loopt maar liefst twaalf punten achter op koploper FC Porto. Afgelopen weekend speelde de club uit Lissabon nog gelijk tegen Boavista (2-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.