Terug

Volg Vandaag Inside

Vertonghen inzetbaar voor Tottenham

Vertonghen inzetbaar voor Tottenham

27 nov 2018, 17:00

LONDEN (ANP) - Tottenham Hotspur kan voor het belangrijke duel met Internazionale in de Champions League weer een beroep doen op verdediger Jan Vertonghen. ,,Hij is klaar om te spelen. Hij heeft in de afgelopen weken heel hard gewerkt", zei trainer Mauricio Pochettino.

Tottenham heeft tegen de Italianen een overwinning nodig om nog kans te maken op overwintering in de Champions League. Pochettino deed daarom alvast een beroep op het publiek in stadion Wembley én op Dele Alli. ,,Dele is gek op de belangrijke wedstrijden. Hij raakt snel verveeld als hij geen druk voelt. Als het belangrijk wordt en er druk bijkomt, houdt hij ervan."

Pochettino kan nog geen beroep doen op Danny Rose en Kieran Trippier die in de laatste fase van hun revalidatie zitten. Davinson Sánchez, Victor Wanyama en Mousa Dembélé zijn ook niet inzetbaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.