Terug

Volg Vandaag Inside

Vertonghen in de bres voor Van der Poel: 'Ik twijfel er aan...'

Vertonghen in de bres voor Van der Poel: 'Ik twijfel er aan...'

27 sep 2022, 17:15

Jan Vertonghen weet niet wat hij zou hebben gedaan als hij in dezelfde situatie als wielrenner Mathieu van der Poel terecht was gekomen. Van der Poel werd op de avond voor de wegwedstrijd van het WK wielrennen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, omdat hij twee luidruchtige meisjes op de gang van het hotel in het Australische Wollongong zou hebben aangevallen.

"Ik wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou hebben gereageerd dan Mathieu van der Poel in die situatie maar ik twijfel eraan....", schrijft Vertonghen dinsdag op Twitter.

De 27-jarige Van der Poel werd maandag door een Australische rechter veroordeeld tot boetes van in totaal 1500 Australische dollar, omgerekend zo'n 1000 euro. Dinsdag zei de Nederlandse renner bij aankomst op de luchthaven van Brussel spijt te hebben van zijn gedrag.

Johan en René vertelden maandag enkele anekdotes over hotelovernachtingen, naar aanleiding van het incident rondom Mathieu van der Poel. Bekijk de beelden hieronder.

Johan en René vertellen anekdotes over hotelovernachtingen: 'Ik had een blowtje genomen...'
3:25
Johan en René vertellen anekdotes over hotelovernachtingen: 'Ik had een blowtje genomen...'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.